AirPark Vantaa

“Työmaalla paiski hommia kaksi miestä reilun puolen vuoden ajan ja viimeinen lista iskettiin kiinni kesän alussa. Projekti sujui mallikkaasti ja asiakas oli enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen.”

Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyyteen valmistui neljä noin 900 neliömetrin kokoista hallia, joita vuokrataan jatkossa niin varasto- kuin toimistokäyttöön. Suurissa peltihalleissa pintaa riittää ja Lahden Peltiurakointi sai kunnian huolehtia niiden julkisivutöistä.

Pellityshommat päästiin aloittamaan jouhevasti, sillä asiakas tunsi meidät jo entuudestaan. Myös hinta kohtasi toiveiden kanssa, joten olimme helppo valinta tälle työmaalle.

Vantaa Airpark ulkokuva

Pitkästä aikaa kasettipeltiä

Näiden toimisto- ja varastohallien julkisivut toteutettiin käyttämällä aalto- ja kasettipeltejä. Aaltopeltiä kuluikin 2 863 m² ja Concertto-kasettia 708 m² neljään halliin. Siinä sai laittaa peltiä kiinni ihan tosissaan!

Erilaiset pellit vaativat jokainen omanlaistaan erityisosaamista. Emme olleet hetkeen kasettipeltejä kiinnittäneet, mutta näitä on vuosien mittaan tullut tehtyä niin paljon, että laatua tuli ihan selkäytimestä.

Pellitystöiden jälkeen listoitimme hallien ovien läpiviennit, ikkunat sekä räystäät. Tämäkin peltihalliprojekti todisti, että työ ei näytä valmiilta ennen kuin viimeinenkin lista on paikoillaan. Isossakin työssä pienet asiat ja yksityiskohdat ratkaisevat.

Hallit valmiiksi suunnitellussa aikataulussa

Kaksi peltiurakoinnin miestämme paiski hommia työmaalla reilun puolen vuoden ajan. Projekti aloitettiin marraskuussa 2021 ja viimeinen lista iskettiin kiinni kesän 2022 alussa.

Edes Suomen talvi ei aikataulua hetkauttanut. Siinä oli huomioituna valmiiksi force majoure -päivät, jolloin lumimyrsky keskeyttää työt ja järkyttävä pakkanen estää pellityshommien jatkamisen.

Peltityöt saatiin siis valmiiksi suunnitellussa aikataulussa ja asiakas oli siihen enemmän kuin tyytyväinen.

Takuuvarmalla reseptillä onnistuneeseen lopputulokseen

Sujuva yhteistyö perustuu luottamukseen ja siihen, että asiat hoituvat kerralla kuntoon. Vahva ammattitaito sekä iso ripaus huonoakin huumoria on meidän takuuvarma resepti onnistuneeseen rakennusprojektiin.

Kun kurvaat seuraavan kerran matkalaukkujen kera Helsinki-Vantaan lentokentälle, ihastele hetki sinistä aaltopeltiä, joka komeilee AirPark Vantaan uusissa halleissa!

TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIN JA REFERENSSEIHIMME

Lähes 70 vuoden kokemuksella on nähty ja koettu monenlaista. Halusimme hieman raottaa, minkälaisia kohteita olemme matkan varrella urakoineet, tässä niistä muutamia. Mukavia lukuhetkiä!

Katso referenssimme

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset