Peltien valmistuksesta huolehtii Peltisepänliike Pääkkönen

Peltisepänliike Pääkkönen valmistaa tarvitsemasi pellit tarkasti ja nopeasti. Päätuotteemme ovat mittatilauksena valmistettavat peltilistat rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Palvelemme yritysasiakkaita aina pienistä mittatilaustöistä avaimet käteen -ratkaisuihin asti.

Laadukkaita peltiratkaisuja lähes 70 vuoden kokemuksella

Lahdessa sijaitsevalla tehtaalla valmistamme niin pienet mittatilaustyöt kuin isommat peltitilaukset. Tarjoamme myös avaimet käteen -ratkaisuja, jossa sisaryhtiömme Lahden Peltiurakointi huolehtii peltien asennuksista kohteessa.

Olemme panostaneet laajaan materiaalivalikoimaan. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisesti parhaimmat vaihtoehdot kohteen erityispiirteet huomioiden.

Asiantuntijamme varmistavat, että saat parasta palvelua ja parhaan lopputuloksen

Peltialan toimijaksi olemme ainutlaatuisen asiakaslähtöinen. Kuuntelemme asiakasta tarkalla korvalla ja ongelmat on aina tehty ratkaistavaksi. Suunnittelemalla löydämme asiakkaan tarpeisiin parhaan ja toimivimman ratkaisun. Mitä isompi haaste, sitä innokkaammin otamme sen vastaan. Haluamme olla luottamuksen arvoisia ja kohdata asiakkaamme aina selkä suorana. Kannamme vastuun loppuun asti.

Miksi tilata pellit Pääkköseltä?

  • Nopea toimitusaika. Perustöissä toimitusaika on 2–3 arkipäivää. Erikoistilauksissa noin kaksi viikkoa.
  • Suunnitteluapu. Meilta saat ammattilaisen näkemyksen tilanteeseesi. Olemme jopa valmiita ampumaan ideasi alas, jos näemme, että asian voisi ratkaista paremmin tai kustannustehokkaammin.
  • Mitoitus kohteessa. Jos saavut ilman mittoja, niin kauttamme järjestyy myös mittaaminen kohteessa.
  • Helposti järjestettävät lisäpalvelut. Tarvitsetko kuljetusta tilauksellesi tai haluatko maalauksen peltityölle? Vai kenties asennusapua? Järjestämme osaavien yhteistyökumppaneidemme kautta tarvittavat lisäpalvelut. 
  • Autamme enemmän kuin mielellämme. Meille on ilo olla avuksi ja hyödyntää omaa osaamistamme asiakkaidemme parhaaksi. Kerro vain, mihin kaipaat ratkaisua, me autamme!

Palvelut

Tuotteet

Näillä onnistuu

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset