Tikkurilan puuelementtikerrostalot

“Pelti on tärkeä osa myös visuaalista kokonaisuutta. Tikkurilan puukerrostaloissa näyttävyyttä on haettu kultaiseen taittavalla RR42-värikoodin pellillä, jota ei aivan joka paikassa tule vastaan.” 

Tikkurilaan on noussut kaksi uutta Oiva Wood Solutionsin puukerrostaloa, joiden peltitöistä suurin osa on meidän käsialaamme. Ensimmäiseen elementtikerrostaloon toimitimme mittatilauspellit, jotka Oiva Wood asensi paikoilleen jo tehtaalla. Toiseen kerrostaloon he tilasivat meiltä asentajan paikan päälle kiinnittämään pellit kohdilleen. 

Olemme aikaisemminkin toimittaneet mittatilauspeltejä Oiva Woodille, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun pääsimme paikan päälle asentamaan. Ilmeisen hyvin asennuspuolikin sujui, sillä seuraava yhteinen projekti on jo isketty kalenteriin! 

Kerros kerrallaan valmista aikaan 

Ensin mitattiin ja suunniteltiin tarkkaan paljonko ja minkälaista peltiä tehdään. Tässä projektissa pääsimme pitkälle yhdenlaisella peltimallilla, joka jouhevoitti erityisesti tuotannon tekemistä. 

Talosta löytyy kuusi kerrosta, joista katutaso on betonia ja loput puuta. Tehtävänämme oli huolehtia kaikkien puukerrosten ovien ja ikkunoiden peltitöistä. Peltien asentaminen aloitettiin parvekkeista alhaalta ylöspäin. Tämän jälkeen siirryttiin ikkunoihin ja oviin, ja kerros kerrallaan nekin tulivat valmiiksi. 

Sisustussilmää hivelevä peltivalinta 

Peltinä käytimme kaunista kultaiseen taittavaa RR42-värikoodin peltiä. Kyseinen väri on harvemmin käytetty, joten tarkkana piti olla menekkilaskelmien kanssa, ettei hävikkiä pääse syntymään. Tämä on hyvä muistutus siitä, että pelti on tärkeä osa myös visuaalista kokonaisuutta. Kattavasta materiaalivalikoimastamme löytyykin värivaihtoehtoja, jotka täyttävät vaativimpienkin sisustusarkkitehtien kriteerit.  

Nopeasti valmista ilman ylimääräistä säätöä 

Tämä oli selkeä ja hyvin valmisteltu työmaa eikä mitään yllätyksiä tullut vastaan. Meiltä työmaalla oli yksi mies neljän viikon ajan nakuttamassa peltejä paikoilleen. Kun puitteet ovat kunnossa ja osaava asentaja paikalla, niin valmista tulee ajallaan ilman ylimääräistä säätöä, niin kuin pitääkin. 

Voisimmeko olla avuksi seuraavassa projektissasi? Ota yhteyttä!


    Tätä sivua suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.