Peltikasetit ja julkisivulamellit

Meiltä saat myös peltikasetit ja julkisivulamellit. Nämä tuotteet soveltuvat erinomaisesti julkisivun verhoiluelementeiksi. Yhteistyössä asiakkaan kanssa katsomme aina kohteen mukaan, minkälainen toteutus sopii parhaiten toiminnallisuuden ja toivotun ulkonäön kannalta.

Pyydä tarjous

Peltikasetti julkisivuun

Peltikasetteja käytetään usein erilaisten julkisten rakennuksien pintaratkaisuna ja sen vuoksi se tunnetaan myös nimellä julkisivukasetti. Näiden tavanomaisia käyttökohteita ovat esimerkiksi myymälärakennukset, toimistorakennukset, koulut ja teollisuushallit. Kasetointi on keino tuoda julkisivuun näyttävää ja tyylikästä ilmettä isolle alalle kokoverhoiluna. Lisäksi niillä voidaan korostaa yksityiskohtia tai tuoda näyttävyyttä pienempiin elementteihin kuten esimerkiksi rakennuksen sisäänkäyntiin. Ulkopintojen lisäksi peltikasetit soveltuvat loistavasti myös julkisiin sisätiloihin, esimerkiksi putkien kotelointiin myymälässä tai aulassa. Erityisesti isojen pinta-alojen peittämiseen peltikasetti soveltuu hyvin.


Julkisivukasetin ominaisuudet

Julkisivukasetti on mahdollista kiinnittää joko piilokiinnityksellä tai näkyvällä kiinnityksellä. Piilokiinnityksellä ruuvi jää kasetin muotojen taakse piiloon, kun taas näkyvällä kiinnityksellä sen sijaan ruuvit jäävät näkyviin, kuten nimikin jo kertoo. Kiinnitystapavalinnalla on mahdollista viimeistellä julkisivu pienimpiäkin yksityiskohtia myöten.  Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Kasetissa on usein jokaisella sivulla mallin mukaiset käänteet, joiden avulla on mahdollista kasata suora, systemaattinen ja näyttävä rivitys julkisivuun. Julkisivulamelleissa on sama idea ja käyttötarkoitus, mutta niiden päistä puuttuvat usein käännöt kokonaan. Standardimalleja on paljon erilaisia ja paras toteutusvaihtoehto sekä malli katsotaan aina kohteen mukaan.

Peltikasetti

Miksi valita kasetti

  • Ulkonäkö
  • Näyttävä elementti julkisivuun
  • Kestävä ratkaisu
  • Paksu materiaali
  • Siisti ja sileä pinta

Suunnittelun merkitys julkisivukaseteissa

Kasetit ovat suosittu ratkaisu julkisivujen pinnaksi ulkonäöllisen funktionsa ansiosta. Suunnittelutyössä tulee kuitenkin huomioida myös pintaa syvemmät asiat ja huomioida taustan rakenne ja vedenpitävyys. Nämä ovat asioita, joissa me voimme myös olla avuksi. Arkkitehtien ja suunnittelijoiden tehtävä on määritellä visuaalinen ilme eli kasettien naamakoko. Tähän kuuluu usein, minkä muotoiset kasetit halutaan, suunnat, jakolinjat ja rivityksien määrät sekä halutaanko ruuvit piiloon vai näkyviin. Näiden tietojen pohjalta me sitten suunnittelemme käytännön toteutuksen ja teemme mittaukset.


Peltitöissä mitoilla on aina tärkeä rooli, mutta peltikasettien kohdalla erityisesti. Huolellisuudesta huolimatta yllätyksiä tulee aina ja niihin pitää pystyä reagoimaan nopeasti. Sen vuoksi mittaammekin tarpeet aina paikan päällä ja saamme sopivat ratkaisut lyhyessäkin ajassa ilman parin kuukauden toimitusaikoja.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
ja pyydä tarjous

Tarjoamme asiakaslähtöistä, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta asennukseen asti.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai kysy lisää


    Tätä sivua suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.