Peltien valmistusta ja asennusta lähes 70 vuoden kokemuksella

Lähes seitsemänkymmenen vuoden kokemuksella valmistamme ja asennamme pellit kohteeseen kuin kohteeseen. Palvelemme yritysasiakkaita Etelä-Suomen alueella ja tekijöitä meiltä löytyy 20-30 kappaletta sesongista riippuen. Kanssamme toteutat siis helposti myös isommatkin kohteet. 

Peltisepänliike Pääkkönen valmistaa ja Lahden Peltiurakointi asentaa 

Olemme peltialan kokonaisvaltainen kumppani, joten oli mielessä mitä tahansa peltiin liittyvää, kysy meiltä! Lahdessa sijaitsevalla tehtaalla valmistamme mittatilaustyönä vaativimmatkin peltitilaukset ja kokeneet asentajamme huolehtivat laadukkaasta urakoinnista. 

Toimintamme on jaettu kolmeen yritykseen, jossa Peltisepänliike Pääkkönen huolehtii nimensä mukaisesti peltien valmistuksesta ja Lahden Peltiurakointi peltien särmästä asennuksesta yritysasiakkaille. Mesnil Oy tarjoaa puolestaan HTT-tavarantarkastusta, kattojen arviointi- ja kuntotarkastuksia myös yksityisasiakkaille sekä taloushallinnon konsultointia. 

Toimintaperiaatteemme: se mitä luvataan, se myös pitää 

Jos lupaamme toimituksen tietylle päivälle, se myös toteutuu. Jos sattuu tulemaan mutkia matkaan, siitä kommunikoidaan avoimesti ja mahdollisimman hyvissä ajoin. Kaikki työntekijämme on koulutettu noudattamaan perusperiaatettamme, joka tarkoittaa, että aina tehdään se mitä luvataan. Tavoitteenamme on, että asiakkaalla on luottamus kääntyä puoleemme oli tilanne mikä hyvänsä, myös jatkossa. 

Asiakaspalvelu ja laatu ovat asioita, joista emme tingi 

Puoleemme kääntyvät asiakkaat, jotka arvostavat kestävien ja laadukkaiden ratkaisujen lisäksi erinomaista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Laaja ja perusteellinen osaamisemme sekä kokemuksemme luovat tukevan pohjan kaikelle tekemisellemme. Meillä pääset asioimaan ihmisten kanssa, jotka aidosti välittävät ja pitävät huolen siitä, että saatte parhaimmat ratkaisut käyttöönne.

Meille on tärkeää, että jokainen tilaus ja projekti on laadukkaasti ja ammattimaisesti hoidettu. Laadunvarmistus lähtee jo varastosta ja sitä tarkkaillaan jokaisessa työvaiheessa. Työnjälki ja laatu varmistetaan aina niin mittojen, materiaalin kuin asennuksen osalta. 

Tutustu lisää historiaamme

Kaverukset Lindfors ja Pääkkönen laittoivat yrityksen pystyyn 1956 ja tänään ollaan tässä. Käy lukemassa, minkälaisen matkan olemme tähän päivään kulkeneet!

Tutustu tarinaamme

Tutustu palveluihimme

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Lähes 70 vuoden kokemuksella on nähty ja koettu monenlaista. Halusimme hieman raottaa, minkälaisia kohteita olemme matkan varrella urakoineet, tässä niistä muutamia. Mukavia lukuhetkiä!

Katso kohteet

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset