Peltiurakointi ja asennus

Aina aliurakoinnista avaimet käteen -toteutukseen asti. Lahden Peltiurakointi palveluksessasi, milloin aloitetaan? 

Pyydä tarjous

Lahden Peltiurakointi asentaa ja Peltisepänliike Pääkkönen puolestaan valmistaa pellit kohteeseen kuin kohteeseen. Näin kauttamme hoituvat peltityöt aina valmistuksesta asennukseen. Peltiurakointia niin pää- kuin aliurakoitsijan roolissa yrityksille ja taloyhtiöille. Kerro vain, mitä pellitetään seuraavaksi! 

Ilolla ja osaamisella kerralla kuntoon 

Toteutamme urakat aina kunnialla alusta loppuun ja vahvan kokemuksen pohjalta tiedämme, että hyvä kommunikaatio on avain onnistumiseen. Pyrimme aina mutkattomaan ja toimivaan yhteistyöhön, jotta urakka saadaan saatettua onnistuneesti loppuun asti! 

Toteutamme asennukset aina parasta ammattitaitoa hyödyntäen ja teemme tarpeen mukaan myös asennuksien pohjatöitä. Omien tuotteidemme asentamisen lisäksi meiltä hoituu myös muiden toimittajien tuotteiden asentaminen helposti ja joustavasti. Urakan laajuus arvioidaan aina paikan päällä erikseen. 


Pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella 

Lähes 70 työvuoden aikana olemme urakoineet monenlaisia kohteita. Voimme vakuuttaa, että työmaiden toimintamallit, säädökset sekä aikataulut ovat meille tuttuja ja hommat hoituvat aina ammattimaisesti ja vaivattomasti. Meillä on vain fiksua porukkaa töissä ja kunnia-asianamme on hoitaa työmaat aina laadukkaasti ja vastuullisesti kerralla kuntoon. Ammattimaista meininkiä jo vuodesta 1956! 

Aloitetaan sillä, että kerrot meille ensin, minkälainen kohde on mielessä ja me annamme tarjouksen. Aloitetaan hyväntuulinen yhteistyö, jossa syntyy aikaa ja katseita kestäviä lopputuloksia. Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten! 

TUTUSTU TOTEUTTAMIIMME KOHTEISIIN

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
ja pyydä tarjous

Tarjoamme asiakaslähtöistä, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta asennukseen asti.

pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai kysy lisää


    Tätä sivua suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.