Konsultointi

Autamme missä tahansa peltiin liittyvässä asiassa mielellämme. Mitä suurempi haaste sen parempi!

Pyydä tarjous

Oli sitten kyse suunnittelusta, katon kuntotarkastuksesta, peltitöiden valvomisesta työmaalla, materiaalivalinnasta, jäätyvästä katosta, mittaamisesta tai mistä tahansa peltiin liittyvästä, me autamme. Konsultointipalvelumme kattaa kaikki peltiin liittyvät haasteet ja asiantuntijamme auttavat mielellään.

Kartoitetaan tilanne

Kattojen ongelmat vaihtelevat kuten myös syyt, mistä ongelmat voivat johtua – aina asennusvirheistä huollon puutteeseen. Usein kuitenkin pelkät korjaustyöt riittävät. Kutsu meidät paikan päälle tekemään esimerkiksi taloyhtiön katon kuntotarkastus tai muu asiantunteva tilannekartoitus tarpeenne mukaan. Vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella arvioimme kohteen puolueettoman asiantuntijan roolissa ja toimitamme kirjallisen raportin toimenpide-ehdotuksineen, jotka palvelisivat kohdetta parhaiten.


Ammattilaiset asialle

Ymmärrämme hyvin, että katon tai muiden peltitöiden uusiminen on arvokas projekti ja vaatii paljon resursseja. Sen myötä on ensisijaisen tärkeää työskennellä ammattilaisten kanssa ja kartoittaa tilanne tarvittavien toimenpiteiden osalta. Näin säästät aikaa ja rahaa, ja nukut yösi paremmin, kun tiedät, että asia on hoidettu ammattilaisen toimesta.

Peltitöiden valvoja työmaalle

Teemme myös peltitöiden laadunvalvontaa rakennusliikkeille. Työmaat ovat suuria ja projektinhallinta on oma taiteenlajinsa. Ojennamme auttavan käden ja yhteistyössä työmaasta vastaavan mestarin kanssa pidämme huolen peltitöiden laadunvalvonnasta työmaalla. Peltialan ammattilainen osaa katsoa työnjälkeä eri silmällä varmistaen laadukkaan lopputuloksen ja minimoiden vuotoriskit. Näin varmistamme, että peltityöt tulee toteutettua viimeisen päälle niin kuin pitääkin. 

Tilaa kuntotarkastus

Kattojen ongelmat vaihtelevat kuten myös syyt, mistä ongelmat voivat johtua – aina asennusvirheistä huollon puutteeseen. Teemme tilauksesta kuntotarkastuksia julkisten rakennuksien, taloyhtiöiden, teollisuusrakennuksien ja muiden yritystilojen katoille. Ammattitaitoiset asiantuntijamme saapuvat paikan päälle tekemään tilannekartoituksen, jonka pohjalta tehdään kirjallinen toimenpide-ehdotus katon parhaaksi.

Tilaa kuntotarkastus

TUTUSTU TOTEUTTAMIIMME KOHTEISIIN

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
ja pyydä tarjous

Tarjoamme asiakaslähtöistä, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta asennukseen asti.

Pyydä tarjous

Tilaa kuntotarkastus tai pyydä tarjous


    Tätä sivua suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.