Sopimus­valmistus

Kun haluat vaivatonta, toimivaa ja kustannustehokasta yhteistyötä.

Pyydä tarjous

Oikean kumppanin kanssa sopimusvalmistus on vaivatonta, toimivaa ja kustannustehokasta. Sopimusvalmistus perustuu luottamukseen, jolloin ei tarvitse murehtia saapuuko toimitus sovitun mukaisesti vai ei. Haluamme tarjota palvelua, jonka ansiosta asiakas kääntyy puoleemme, koska tietää voivansa luottaa meihin. Se on tavoite, mihin pyrimme kaikessa tekemisessämme.

Suunnitellaan asiakasta parhaiten palveleva kokonaisuus

Sopimus tehdään täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja suunnitellaan tuotteen, määrän ja toimitusaikataulun osalta parhaiten palveleva kokonaisuus. Kattavalla materiaalivalikoimallamme pystymme vastaamaan monipuolisiin tarpeisiin. Sopimusvalmistuksen ansiosta ei tarvitse murehtia varastointitilan määrästä tai siitä, ehtiikö jättämään tilauksen ajoissa, kun tavarat saapuvat täsmällisesti suunnitelman mukaisesti.


Yhteisymmärryksessä ja mutkattomasti

Kommunikoimme avoimesti ja joustamme aina parhaamme mukaan. Sitoudumme aidosti asiakkaidemme palveluun ja haluamme lunastaa lupauksemme luotettavana kumppanina. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi, varmistamme laadun tason jokaisessa työvaiheessa aina varastosta lähtien. Sen vuoksi suunnittelutyökin aloitetaan aina mahdollisuuksien sen salliessa paperilta ja varmistetaan, että puhutaan samaa kieltä. Tavoitetila on asiakkaan kanssa yhteinen: toteuttaa työ yhteisymmärryksessä ja mutkattomasti onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Ymmärretään toimintatapoja puolin ja toisin, sekä toimitaan kumppaneina yhteisen tavoitetilan saavuttamiseksi.

Vaikka meidän kohdalla voisi luottaa pelkkään sanaankin, meiltä löytyy myös AA+-luottoluokitus.

Tutustu materiaalivalikoimaan

Meillä eri materiaalivaihtoehtoja riittää ja tarvittaessa tilaamme lisää.

Tutustu materiaali­valikoimaan

TUTUSTU TOTEUTTAMIIMME KOHTEISIIN

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
ja pyydä tarjous

Tarjoamme asiakaslähtöistä, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta asennukseen asti.

pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai kysy lisää


    Tätä sivua suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.