Helsinki-Vantaan lentoasema Terminaali 1, 2019

”Se pellissä onkin parasta, että se tarjoaa mahdollisuudet sekä huomaamattomaan ratkaisuun että designtoteutukseen, tarpeen mukaan ja suhteellisen nopeassa aikataulussa.”

Terminaali 1 Helsinki-Vantaan lentokentällä oli ympäristönsä puolesta erilainen ja sen myötä hyvin mielenkiintoinen projekti. Päätyönä Terminaali 1:ssä oli sisä- ja ulkopintojen pellitykset, joiden lisäksi tehtiin rosterijalkalistaa, tolpankiertoja, ikkuna- ja ovipieliä sekä IVKH-pellityksiä. Terminaali 1 on erinomainen esimerkki pellin hienoudesta materiaalina.


Pelti ratkaisuksi paineen alla

Monessa tapauksessa peltityö on silloin tehty hyvin, kun sitä ei sisätilojen pinnoissa huomaa ja harva matkustaja edes huomaa tai ajattelee terminaalin sisäpinnoissa olevan peltiä. Se pellissä onkin parasta, että se tarjoaa mahdollisuudet sekä huomaamattomaan ratkaisuun että designtoteutukseen, tarpeen mukaan ja suhteellisen nopeassa aikataulussa. Tässäkin projektissa useampi pinta oli alun perin suunniteltu kipsipaneeleista, mutta aikataulujen kiristyessä materiaali vaihtui peltiin. Pääkkösen osuus Terminaali 1:ssä kesti muutaman kuukauden, mutta kummasti siinä ajassa ehti matkakuume nousemaan.

TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIN JA REFERENSSEIHIMME

Lähes 70 vuoden kokemuksella on nähty ja koettu monenlaista. Halusimme hieman raottaa, minkälaisia kohteita olemme matkan varrella urakoineet, tässä niistä muutamia. Mukavia lukuhetkiä!

Katso kohteet

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset