Atlantinkatu, 2020

”Saimme pidettyä asiakkaan koko työmaa-ajan tyytyväisenä ja saimme siitä myös kiitosta.”

Atlantinkadun kohteemme kolme kerrostaloa sijaitsevat Helsingin Jätkäsaaressa aivan meren läheisyydessä. Jätkäsaari rakennetaan Helsingin lounaiskärkeen osaksi kantakaupunkia, avomeren äärelle. Jätkäsaari valmistuu vuoteen 2030 mennessä ja siitä tulee kaupungin suunnitelmien mukaan monipuolisten palvelujen, kivijalkaliikkeiden, kattavien ratikkayhteyksien ja sujuvien pyörä- ja kävelyreittien kaupunginosa.

Jätkäsaari on portti merelle

Jätkäsaaren alue on mielenkiintoinen hanke. Alueelle tuo asutuksen ja liiketoiminnan lisäksi elämää vilkas matkustajasatama ja sen hyvät laivayhteydet, jotka vievät nopeasti Tallinnaan ja Pietariin.

Peltiurakoinnilla Jätkäsaaressa työn alla olleista kolmesta kerrostalosta korkein oli 14-kerroksinen. Meitä ei kuitenkaan korkeus huimannut, vaan hienot näköalat antoivat työhön vauhtia.

Teimme Atlantinkadun kohteeseen käytännössä katsoen kaikki peltityöt eli mm. huopakattojen räystäspellitykset, piippujen pellitykset, ikkunoiden ja ovien peltilistoitukset sekä parvekkeiden pellitykset. Sisäpuolella puolestaan asensimme mm. 1,5 kilometriä RST-jalkalistaa.

Jätkäsaaren Atlantinkadun kohteen ikkunapellityksen työn alla.

Kylmä tuulikaan ei meitä hidasta

Kohteissa aloitettiin työt loppuvuonna 2018 ja alkuvuoden 2020 aikana tuli valmista. Työt tehtiin osittain talvityönä, jolloin avomereltä puhaltava tuuli ja kylmä ilma vaikeuttivat työntekoa ja toivat omat mausteensa työntekoon.

”Minulle jäi mieleen työmaasta kylmä ja kova tuuli, joka toi haasteita katolla työskennellessä, mutta niistäkin selvittiin”, kertoo asennuksen työnjohtaja Topi Kemppainen.

Atlantinkadun kohteen katon piipunpellityksiä.

Työ eteni koko ajan pääkkösmäisellä napakkuudella ja aikataulussa pysyttiin hyvin, aivan suunnitelmien mukaan. ”Saimme pidettyä asiakkaan koko työmaa-ajan tyytyväisenä ja saimme siitä myös kiitosta”, Topi Kemppainen jatkaa.

TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIN JA REFERENSSEIHIMME

Lähes 70 vuoden kokemuksella on nähty ja koettu monenlaista. Halusimme hieman raottaa, minkälaisia kohteita olemme matkan varrella urakoineet, tässä niistä muutamia. Mukavia lukuhetkiä!

Katso kohteet

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset