Mäntsälän Meirami

Oikeat miehet olivat paikallaan tässäkin urakassa. Huolehdimme uuden kerrostalon konesaumakatosta sekä kaikista muista peltitöistä.

Mäntsälän kirkonkylälle on valmistunut kesäkuun 2023 lopulla viihtyisä kerrostalo, jonka konesaumakatosta ja kaikista peltitöistä pääsimme perinteiseen tapaan huolehtimaan. Nelikerroksisen uuden elementtitalon peltityöt valmistuivatkin kokeneiden tekijöiden varmoilla otteilla nopeasti valmiiksi.  

Pääurakoitsijana toimi rakennusyhtiö Hartela, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä aikaisemminkin. Oli mukava päästä työskentelemään heidän kanssaan ja kaikki sujui mallikkaasti tälläkin kertaa alusta loppuun. 

Ensin konesaumakatto, sitten kaikki muut peltityöt 

500 neliön konesaumakatto valmistui kahden miehen voimin kahdessa viikossa. Suomen kevät antoi myös oman säväyksensä, sillä konesaumakaton urakointi päästiin aloittamaan lumisissa ja jäisissä tunnelmissa. Onneksi kelit muuttuivat pian ja konesaumakatto saatiin viimeisteltyä erinomaisissa olosuhteissa.  

Konesaumakaton jälkeen siirryimme ulkoseinien ovien, ikkunoiden ja vesipeltien pariin. Tästä urakka jatkui luontevasti parvekkeiden ja sisätilojen listoituksiin. Kyseisessä kerrostalossa on myös kaksi isompaa harjakatollista parveketta, joiden riviseinät myös pellitimme. 

Osaavat tekijät varmistavat laadukkaan lopputuloksen 

Kun oikeat miehet ovat oikeissa paikoissa, on kohde kuin kohde selkeä ja helppo toteuttaa kunnialla maaliin. Hieman kotikenttäetuakin saatiin, sillä työnjohtajamme Emil on ollut urakoimassa viereisen talon samanmoista konesaumakattoa aikaisemmin. Myös asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen ja pääurakoitsija Hartelankin kanssa on seuraava yhteinen hanke jo kalenterissa.