Suomen Moottori­pyörämuseo, 2020

“Työnjälkihän on murhaavan hyvää.”

Suomen ainoan moottoripyörämuseon jatkuvasti kasvavaan kokoelmaan kuuluu jo yli 100 moottoripyörää ja niihin liittyvää historiallista rekvisiittaa sekä ainutlaatuisia tarinoita. Museossa pääsee tutustumaan laajaan kirjoon aina hienosti entisöidyistä maailmanharvinaisuuksista kotimaisiin kilpa- ja harrastepyöriin. Vuodesta 2011 Niemen satamassa toiminut museo ja Ace Cafe Lahti -ravintola ovat yksi Lahden suosituimmista nähtävyyksistä ja vuonna 2019 siihen alettiin suunnitella laajennusosaa, joka mahdollistaa entistä monipuolisemman toiminnan.

Suomen Moottoripyörämuseon primus motor Riku Routo oli meihin yhteydessä suunnitellessaan laajennusosan pellityksiä.

”Oon kuullut, että pojat hoitavat hommat hienosti. Ei muuta kuin puhelin kouraan ja Pääkköselle soittamaan ja jätkäthän oli täällä jo seuraavana päivänä mittailemassa. Ja työnjälkihän on murhaavan hyvää”, Routo kiittelee.

Annetaan hyvän kiertää

Laajennus on rakennettu tulorahoituksen, lahjoitusten ja talkootyön voimin, joten päätimme osallistua hyvän tekemiseen omalla panoksellamme.

”Tämä tehtiin ihan puhtaasti rakkaudesta lajiin ja rakkaudesta Lahteen, jeesaamaan hyvää menoa”, asennuksen työnjohtaja Topi Kemppainen sanoo. ”Olemme käyneet paikalla aina joutessamme ja se on sopinut hyvin myös museon ja Rikun aikatauluihin.”

Pääkkösen käsialaa ovat laajennusosan terassibaarin rosterinen ulkomyyntitiski, ovien pielet, kynnykset, terassin pääsisäänkäynti, sadevesikourut alastuloineen. Lisäksi olemme tehneet ikkunapellityksiä.

”Kaiken kaikkiaan tällaista yhteisöllistä projektia on ollut todella kiva tehdä”, Kemppainen toteaa ja jatkaa ”Rikun kanssa asiat on helppo hoitaa.”

TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIN JA REFERENSSEIHIMME

Lähes 70 vuoden kokemuksella on nähty ja koettu monenlaista. Halusimme hieman raottaa, minkälaisia kohteita olemme matkan varrella urakoineet, tässä niistä muutamia. Mukavia lukuhetkiä!

Katso kohteet

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset