Svinhufvudinkadun puukerrostalo

“Alkuun tehtävänämme oli vastata vain konesaumakatosta, mutta loppupeleissä pääsimme huolehtimaan kaikista muistakin peltitöistä. Eipä tuo haitannut mitään, kun meillä osaavia tekijöitä riittää!” 

Svinhufvudinkadulle Lahteen valmistui uusi puuelementtikerrostalo, jonka konesaumakatto ja muut pellitykset olivat vastuullamme.  

Lahden Talot toimi työn tilaajana. Emme ole aikaisemmin tehneet yhteistyötä heidän kanssaan, mutta oli mukavaa, että he halusivat valita paikallisen toimijan mukaan projektiin. Toki päätökseen vaikuttivat varmasti myös hinta ja hyvä maineemme. 

Konesaumakatosta koko talon pellityksiin 

Alkuun tehtävänämme oli vastata vain konesaumakatosta, mutta loppupeleissä pääsimme huolehtimaan kerrostalon kaikista muistakin peltitöistä. Muutos suunnitelmiin johtui aikataulupaineesta. Alkuperäisellä suunnitelmalla ei julkisivupellityksiä olisi saatu ajoissa valmiiksi. Meillä onneksi taitavia tekijöitä riittää ja saimme nopeasti irrotettua lisäapuja kentälle. 

Projekti kesti kokonaisuudessaan kaksi kuukautta. Komea puuelementtikerrostalo, jonka ikkunoista näkee upeasti myös Vesijärvelle, on ollut valmiina nyt alkusyksystä asti.  

Tuttua pellityshommaa 

Ensin pellitimme reilun 600 neliön konesaumakaton. Asensimme myös kattoturvatuotteet kuten lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat sekä kattokiskot. Kattoturvatuotteet ovat valmistuotteita, jotka saa kätevästi hankittua kauttamme muiden peltitarpeiden ohessa. 

Kun katto oli melkein valmis, huolehdimme ovien ja ikkunoiden pellityksistä niin sisällä kuin ulkoa. Lopuksi asensimme paikoilleen vesikourut ja rännit, jotka oli maalattu erikoisvärillä. Työvaiheet etenivät jouhevasti eteenpäin eikä mitään haasteita tullut vastaan.  

Valitse kokeneet tekijät, kun haluat kerralla kuntoon 

Tämä oli kokonaisuudessaan mukava projekti. Tuttujen peltihommien lisäksi pääsimme myös konsulttihommiin, eli jakamaan oman näkemyksemme siitä, mitä tehdään tai miten tehdään. Tämä on hyvä muistutus siitä, että valitsemalla kokeneet tekijät, saat asiantuntevaa apua nopeasti myös kesken projektin. Näin varmistetaan se, että hommat ei jämähdä ja valmista tulee ajallaan, niin kuin pitääkin! 

Kerro meille kohteestasi! Me hoidamme sen kerralla kuntoon.


    Tätä sivua suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

    Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset