Helsinki Outlet, 2019

“Tummanhopea (RR41) PVDF luo huippumerkkien outlet-kylälle sen mukaisen arvokkuuden.”

Helsingin ja Vantaan rajalle avattiin 1. marraskuuta 2019 Helsinki Outlet, joka avajaispäivänään houkutteli yli 35 000 kävijää paikan päälle. Tämä outlet-keskus on melkoisen massiivinen ostoskylä, joka on kokoluokaltaan huimat 10 000 kerrosneliömetriä. Tämän kokoluokan rakennusprojekti tarkoittaa luonnollisesti myös melkoista määrää peltilistaa. Tarkemmin ajateltuna, lähes kahdeksaa kilometriä.

Lennosta mukaan

Tilanteet muuttuvat työmailla usein, välillä nopeastikin. Tällaisissa tilanteissa tarvitaan luotettava kumppani, joka pystyy hyppäämään nopeallakin varoitusajalla kyytiin mukaan. Sen seurauksena Pääkkönen löysikin itsensä peltilistojen parista Helsinki Outletin työmaalta heinäkuussa, vajaa neljä kuukautta ennen avajaisia. Tiedämme, että minkä mitta heittää, sen pelti peittää usein tiukan aikataulun toteutuksissa, myös Helsinki Outletissa. Suunnittelemattomien peltilistojen määrä oli melkoinen, mikä tuottaa aina omat haasteensa aikataulujen osalta.

Toistuvuus tekee päivistä sujuvia

Tässä kohteessa mukavinta oli isot määrät, mikä mahdollisti, että sai pääsääntöisesti tehdä rauhassa samaa työtä koko päivän. Toistuvuus toi tekemiseen rytmiä ja sai keskittyä toteutukseen kunnolla. Tiedetään kohteista, missä saa hyppiä vuorikauriina paikasta toiseen tekemässä sitä sun tätä, niin Helsinki Outletissa oli selkeät kokonaisuudet, joita sai toteuttaa yksitellen. Työmiehiä Pääkköseltä oli paikan päällä päivittäin yhdestä neljään aina heinäkuusta avajaisiin asti.

Helsinki Outlet -ostoskylän sisäänkäynti,

Pelti on tyylikäs ratkaisu

Täytyy kyllä myöntää, että lopputulos on melkoisen näyttävä. Tummanhopea (RR41) PVDF luo huippumerkkien outlet-kylälle sen mukaisen arvokkuuden. Pääsisäänkäynnin yläpuolella oleva musta pelti näyttää todella hyvältä ja toivottaa tyylikkäästi kaikki tervetulleeksi ostoksille. Iltalehti teki Helsinki Outletista jutun päivää ennen avajaisia. Heidän videolta näkyy hienosti, miltä ostoskylässä näytti juuri ennen avajaisia.

Jos haluat katsoa lisää Pääkkösen kauppakeskusreferenssejä, vilkaise nämä: Kauppakeskus Karisma, Kauppakeskus Kaari ja Kauppakeskus Trio.

TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIN JA REFERENSSEIHIMME

Lähes 70 vuoden kokemuksella on nähty ja koettu monenlaista. Halusimme hieman raottaa, minkälaisia kohteita olemme matkan varrella urakoineet, tässä niistä muutamia. Mukavia lukuhetkiä!

Katso kohteet

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset