Museotalo, 2017

Möysän kaupunginosassa Lahdessa järven rannalla sijaitsevaan museoviraston valvomaan kohteeseen toteutimme konesaumakaton jalkaränneillä. Erityisen mielenkiintoiseksi kohteen tekivät katolla sijaitsevien ikkunoiden pyöreät muodot. Kattoikkunoiden pellitysten saumaamistekniikassa meillä onkin erityisosaamista – kiitos työnjohtajamme Emil Johannessenin ja hänen suorittamansa vaativan tanskalaisen peltiseppäkoulutuksen.

Kattourakointi ja erityisesti konesaumapeltikatot ovat peltiseppiemme ominta osaamista. Konesaumakattoja ja muita vaativia kattotöitä olemme toteuttaneet Etelä-Suomen alueella niin uudiskohteisiin kuin useisiin upeisiin vanhoihin rakennuksiin. Muutamia esimerkkejä kerrostalojen ja julkisten rakennusten konesaumakattojen toteutuksista ovat mm. Vltava Helsingin rautatieaseman naapurissa ja Lahden sataman vanha asemarakennus, jossa nykyään toimii suosittu Kahvila Kariranta. Kerrostalokohteeseen Lahden Aleksanterinkadulla tehtiin erityisen näyttävä konesaumakatto sinkitystä pellistä. Vastaava kohde kattoturvatuotteineen toteutettiin maalatusta pellistä Karjalankadulla sijaitsevaan kerrostaloon.

TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIN JA REFERENSSEIHIMME

Lähes 70 vuoden kokemuksella on nähty ja koettu monenlaista. Halusimme hieman raottaa, minkälaisia kohteita olemme matkan varrella urakoineet, tässä niistä muutamia. Mukavia lukuhetkiä!

Katso kohteet