Alkuvuoden kuulumiset

8.4.2021 Petri Lehtinen

Vuoden alku on ollut hyvin rauhallinen, kuten tähän aikaan vuodesta tavanomaisesti alalla onkin.  Meillä on porukka voinut pitää lomia pois ja kerätä voimia tulevaan kauteen. Kummasti se kiire kuitenkin alkaa aina vähitellen kirimään. Kun vesi alkaa tippua katolta, se on meille lähtölaukaus vuoden kiireisimpiin kuukausiin. Kohta taas mennään!

Talviunien sijaan kehityshankkeita

Kun tahti talviaikana hieman hellitti, oli meidän mahdollista tarkastella yrityksiemme tilannetta ja käyttää aika hyödyksi. Tarjotaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaillemme, tulee myös meidän pysyä liikkeessä ja olla viimeisimmän tiedon päällä. Sen myötä asentajillamme alkoi koulutus, joka jatkuu edelleen. Koulutuksessa hiotaan peltisepän taitoja ja kerrataan viimeisimmät opit muun muassa työturvallisuudesta ja toimintatavoista työmaalla.

Lisäksi olemme tehneet erinäisiä parannuksia tehtaallamme ja hankkineet muun muassa uuden kulmintakoneen. Uusi kone vahvistaa konekantaamme loistavasti tuoden monipuolisuutta ja lisää ketteryyttä tuotantoomme. Uutta vaakaohjelmaa odotamme myös innolla. Kun tässä ei ole vielä riittävästi kehityshankkeita yhdelle talvelle, niin lisäksi olemme työstäneet CE-merkintöjä tuotteillemme. Tästä tulemme kertomaan myöhemmin lisää.

Peltisepänliike Pääkkönen 65 vuotta

Viime viikolla oli juhlapäivä ja Peltisepänliike Pääkkönen täytti 65 vuotta! Vuonna 1956 Sepon isä Eino Pääkkönen laittoi ystävänsä Eino Lindforsin kanssa liiketoiminnan pystyyn. Vaikka siitä on jo hetki vierähtänyt ja vuosien varrella tapahtuma jos toinenkin, on yksi asia ennallaan: laadusta ei tingitä tänäkään päivänä.

Odottavaisin ja luottavaisin mielin kohti uutta kautta – ja tulevia vuosia!

Petri

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset