Halliurakointia ja muita peltisepäntöitä pääkaupunkiseudulla

15.11.2023 Topi Kemppainen

Moottoritie käy kuumana, kun Lahden Peltiurakointi toteuttaa asiakkailleen julkisivuverhouksia, peltikattoja, peltihalleja ja muita peltisepäntöitä Helsingissä ja Uudellamaalla. Miksi kannattaa tilata pellitykset tai peltiurakointi täältä kehä kolmosen ulkopuolelta? Toimijoita alalla riittää, mutta kokonaispalvelua, kokemusta ja riittäviä resursseja ei aina löydy saman katon alta. Meiltä löytyy:  

1. Kokonaispalveluna suunnittelu, pellit ja asennus

Yrityskaksikkomme Peltisepänliike Pääkkönen ja Lahden Peltiurakointi muodostavat saumattomasti yhteen pelaavan tiimin, jonka ammattilaisten ansiosta vaativienkin saneeraus- tai rakennuskohteiden peltityöt hoituvat suunnittelusta asennukseen. Olemme keskittyneet palvelemaan yritysasiakkaita, joten peltiurakointireferenssejä löytyy Helsinki–Uusimaa-alueeltakin useita.  

2. Peltilistat, kuparit sekä erikoismateriaalit omasta varastosta

Yksi peltisepänliikkeemme merkittävä kilpailuetu on erittäin kattava materiaalivalikoima. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä ja oman varaston ansiosta pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeisiin ja muuttuviin tilanteisiin nopeasti. Ennen kaikkea tiedämme, että laatu vastaa vaatimuksia – olipa kyseessä toimistorakennuksen näyttävä julkisivuverhous, uudiskohteen pellitykset tai kuparikatto museokohteeseen.

Moottoritie Lahdesta Helsinkiin takaa nopeat yhteydet pääkaupunkiseudun peltiurakointikohteisiin ja pääosin hoidamme itse peltien kuljetuksen työmaille, mikä minimoi logistiikan riskit.

Peltisepänliikeemme oma materiaalivarasto on kattava ja nopeuttaa toimintaamme.

3. Kokemusta, johon ammattilaiset luottavat

Peltisepänliikkeemme on perheyritys, joka on ollut alalla lähes 70 vuotta. Tietoa, taitoa ja kokemusta pellin vääntämisestä ja peltisepäntyöstä on ehtinyt kertyä kilometrikaupalla. Meillä asiakaspalvelu, suunnittelu, tuotanto ja urakoinnin tiimi pitävät majaa saman katon alla, joten tieto kulkee saumattomasti ja kokonaisuus pysyy hanskassa.

4. Riittävät resurssit isoonkin urakkaan

Peltisepänliike Pääkkönen ja Lahden Peltiurakointi muodostavat yli 20 ammattilaisen yhteenhitsautuneen ja kokeneen työporukan. Näille harteille voit huoletta laskea vaativimmatkin peltisepäntyöprojektit. Asentajia riittää useaan kohteeseen ja työnjohtajamme pitävät langat käsissään niin peltihalliurakoinnissa kuin pikkutarkassa entisöintikohteessa.

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, mistä kertovat myös pitkät asiakassuhteet esimerkiksi rakennusliikkeiden kanssa. Työnjälkeemme ja osaamiseemme luotetaan, ja asiakkaamme arvostavat sitä, että pidemmällä aikavälillä tarkasteltuna laadukas työ ja materiaalit ovat kustannustehokkain ratkaisu.

Ennen kaikkea – se mitä luvataan, se myös pitää!

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset