Laajan materiaalivalikoiman avulla toteutamme villeimpiäkin peltiunelmia

20.4.2023

Asiakkaamme joskus hieman varovaisesti esittävät toiveensa harvinaisemmista peltiväreistä ja siitä, että onnistuuko juuri tietynlaisten peltitoiveiden toteuttaminen kauttamme. Kannustamme kertomaan rohkeasti, minkälaista oli mielessä, sillä olemme harjaantuneet löytämään ratkaisut erikoisemmillekin peltitoiveille.

On hyvä muistaa, että meiltä saa paksumpaa tavaraa aina neljään millimetriin asti ja eri teräs-, peltilaatu- ja värivaihtoehtoja löytyy runsaasti. Jos et ole aivan varma, minkälainen materiaali sopii teille, niin kysy. Me osaamme suositella sopivinta niin käyttötarkoitus, hinta kuin ulkonäkötoiveet huomioiden.

Laajasta materiaalivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun

Paikalliset yrittäjät ja rakentajat tuntevat laajan valikoimamme ja ohjaavatkin asiakkaita luoksemme saatesanoilla ”kysy Pääkköseltä”. Myös muut peltisepät käyvät aika ajoin hakemassa erikoisvärin peltejä luotamme. Materiaalivalikoimamme onkin poikkeuksellisen laaja verrattuna moneen muuhun peltisepänliikkeeseen.

Oli haaveissa messinki- tai kuparilevy, anodisoitu tai eloksoitu alumiini, titaanisinkki, corten-teräslevy, lyijylevy, reikäpelti, verkkolevy, alumiininen riisinjyvä-, stucco- tai turkkilevy, kaikkea löytyy! Ja jos jotain ei löydy suoraan hyllystä, tilaamme tarvittaessa lisää.

Laadukkaat materiaalit vaativat myös laadukkaat koneet

Laadukkaat materiaalit tarvitsevat kaveriksi myös laadukkaat koneet. Hallistamme löytyy uskolliset työmyyrämme, eli särmät, kanttikoneet, levyleikkurit ja rainoituskoneet. Konekannallamme pystymme työstämään ja vääntämään peltiä aina 0,5 – 4 mm kokoluokassa. Myös peltien rei’ittäminen onnistuu.

Laadukkaat koneet ovat tärkeässä roolissa, sillä ne nopeuttavat ja tehostavat materiaalin työstämistä. Uusia konehankintoja tehdään harkitusti ja tunnistettuun tarpeeseen.

Kysyvä ei tieltä eksy ja säästää loppulaskussa

Eri vaihtoehtoja ihastellessa on hyvä muistaa, että kaikista arvokkainta ja näyttävintä peltiä ei kannata välttämättä laittaa paikkoihin, mistä se ei näy ulospäin. Esimerkiksi hiottu levy maksaa enemmän kuin hiomaton. Näissä tapauksissa kannattaa valita se edullisempi vaihtoehto, joka on ominaisuuksiltaan yhtä kestävä ja laadukas.

Suosittelemmekin hyödyntämään lähes 70 vuoden kokemuksemme ja kysymään meiltä neuvoa materiaalien valinnassa. Hyvät vinkit tuovat säästöä myös loppulaskuun!

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset