Hyvä yhteistyö ei ole pelkkää pellin vääntämistä

20.7.2023

Yksi parhaista asioista työssämme on se, että pääsemme työskentelemään alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Meiltä kannattaa siis reippaasti kysyä, jos tarvitset peltien lisäksi jotain muutakin rakennusalan erityisosaamista. Suosittelemme mielellämme osaavimmat tekijät tarpeesi mukaan! 

Suosittelun voimasta innostuneena pyysimme muutamaa pitkäaikaista asiakastamme jakamaan kokemuksistaan Peltisepänliike Pääkkösen kanssa. On mukava huomata, että asiakkaammekin tietävät sen, että hyvin toimiva yhteistyö on paljon enemmän kuin pelkkää tavaran toimittamista. 

Kiitos vielä Laaksosen Ovi ja Ikkuna, Parvekekorjaamo sekä LHE Rakennus – jatketaan samaan malliin jatkossakin! 

Laaksosen Ovi ja Ikkuna & Petri Nieminen 

Olemme saaneet kunnian toimittaa Laaksoselle kaikki oviin ja ikkunoihin tarvittavat pellit jo 30 vuoden ajan. Tyytyväisyys on ollut molemminpuolista, sillä vastavuoroisesti olemme tilanneet lukuisiin kohteisiimme ikkunat ja ovet juuri heiltä. 

”Arvostamme yhteistyökumppaneissamme sitä, että äkillisiin tarpeisiin pystytään reagoimaan nopeasti ja joustavasti. Voin suositella avoimesti Peltisepänliike Pääkköstä muillekin. Tavara on huippulaadukasta, toiminta todella joustavaa ja kaikki tehdään mitä on sovittu, aina.”, kertoo Petri Nieminen, Laaksosen Ovi ja Ikkuna. 

Parvekekorjaamo & Henri Kaarnakoski 

Parvekekorjaamon asennuspäällikön Henri Kaarnakosken kanssa olemme iloksemme saaneet olla yhteistyössä jo niiltä ajoilta asti, kun Pääkkösen tuotantotilat sijaitsivat vielä autotallissa. Parvekekorjaamon ja Henrin puoleen kannattaa kääntyä, jos tarpeena on parvekelasitusten ja -kaiteiden huollot tai korjaukset. 

“Aikataulujen pitävyys, toimitusvarmuus ja tietenkin laatu vaikuttavat siihen, että yhteistyötä on ollut mielekästä jatkaa näinkin pitkään. On ollut myös kätevää, kun Pääkkönen toimittaa tilaamamme pellit suoraan työmaalle. Voin antaa vähintään 120 % suosituksen sille, että Pääkkösen kanssa kannattaa asioida. He osaavat hoitaa asiat ammattimaisesti maaliin.”, kertoo Henri. 

LHE Rakennus & Jarkko Tähtinen 

LHE Rakennuksen kanssa olemme puolestaan auttaneet toisiamme jo yli kymmenen vuotta. Pitkäaikainen yhteistyö perustuu siihen, että meillä on hyvä luottamus toisiimme. LHE Rakennus on korjausrakentamisen kova ammattilainen, jonka porukka on myös mainiota kahvipöytäseuraa! 
 
“Kumppanuusajattelu on meillä tärkeässä roolissa, sillä toimimme alihankkijavetoisesti. Pääkkösen kanssa yhteistyö on toiminut ja pystymme luottamaan siihen, että asiat hoidetaan aina ammattitaitoisesti maaliin. Voin suositella Pääkköstä kaikille, ketkä arvostavat hyviä tyyppejä, ammattitaitoista palvelua sekä sitä, että apuja saa aina tarvittaessa.”, kertoo LHE Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Tähtinen

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset