Miksi tilata pellit Pääkköseltä?

10.11.2022 Emma Rantoila

On vähän asioita, joita ei pellillä voida ratkaista. Usein asiakkaamme hämmästyvät, kun löydämme ratkaisun mahdottomalta tuntuvaan ongelmaan moneen taipuvan pellin avulla. Meillä ei ole metritavaraa hyllyssä valmiina odottamassa, vaan suunnittelemme ja valmistamme jokaisen pellin aina millilleen oikeaan kokoon mittatilaustyönä. 

Tästä blogista saat lisätietoa pellin tilaamiseen sekä oivat vinkit kanssamme asiointiin. Tärkeintä on kuitenkin, että tiedät, että meille on helppo tulla ja autamme aina mielellämme. Huolimatta siitä, oletko kuullut meistä ja toimintatavoistamme aikaisemmin vai et.  

Suosi kirjallista viestintää 

Pyrimme aina siihen, että kanssamme asiointi olisi vaivatonta. Meihin voi olla yhteydessä montaa eri kanavaa pitkin, mutta erityisesti suosimme kirjallista viestintää. Esimerkiksi sähköposti tai WhatsApp ovat kaikista näppärimmät tavat asioida kanssamme. Viesteihin saat helposti myös kuvan liitteeksi ja säästät aikaa, kun ei tarvitse tulla paikan päälle. 

Erikoistilauksien kanssa kannattaa kuitenkin rohkeasti lompsia suoraan toimistollemme. Palveluumme kuuluu suunnitteluapu, sillä haluamme varmistaa, että toiveesi ratkaistaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. 

Muistilista tilausvaiheeseen 

Voit lähestyä meitä suoraan ideasi tai ongelmasi kanssa, ilman sen tarkempia suunnitelmia. Voit olla myös jo niin pitkällä, että hommat ovat peltiä vaille valmista. Tässä muistilista siihen, mitä sinun on tilausvaiheessa hyvä kertoa meille:  

  • Mitat. Kaikki pellit valmistetaan mittatilaustyönä, joten mitat ovat kriittisen tärkeä tieto heti tilausvaiheessa. 
  • Pellin vahvuus. Osaamme suositella parasta peltilaatua, kunhan tiedämme mihin pelti tulee ja mitä sen olisi hyvä kestää. 
  • Väri. Väri tulee myös päättää tilausvaiheessa. Voimme ehdottaa valikoimastamme sopivia värejä, jos annat vähän suuntaa, minkälaista olet etsimässä. 
  • Kuva. Kun hahmotat tarpeesi kuvan avulla, saamme nopeammin kiinni siitä, minkälaista ratkaisua olet etsimässä. Ei tarvitse olla Picasson taideteos. Ihan lyijykynäluonnos käy. 

Jos kaipaat muistinvirkistystä hyvän tarjouspyynnön laatimiseen lue täältä aikaisempi kirjoitus aiheesta. Täältä puolestaan voit lukea, että miksi laadukkaaseen peltityöhön on enemmän kuin järkevää panostaa. 

Käänny puoleemme, kun kaipaat mutkatonta palvelua 

Vaikka asiantuntevalla ja ystävällisellä palvelulla pääseekin pitkälle, sisältää kanssamme asiointi myös muitakin etuja. Tässä muutama asia, jotka tekevät yhteistyöstä kanssamme helppoa ja mukavaa (tai näin ainakin asiakkaat ovat väittäneet): 

  • Nopea toimitusaika. Perustöissä toimitusaika on 2–3 arkipäivää. Erikoistilauksissa noin kaksi viikkoa. 
  • Suunnitteluapu. Annamme mielellämme ammattilaisen näkemyksen tilanteeseesi. Olemme jopa valmiita ampumaan ideasi alas, jos näemme, että asian voisi ratkaista paremmin tai kustannustehokkaammin. 
  • Mitoitus kohteessa. Jos saavut ilman mittoja, niin kauttamme järjestyy myös mittaaminen kohteessa. 
  • Helposti järjestettävät lisäpalvelut. Tarvitsetko kuljetusta tilauksellesi tai haluatko maalauksen peltityölle? Vai kenties asennusapua? Järjestämme osaavien yhteistyökumppaneidemme kautta sinulle tarvittavat lisäpalvelut mielellämme.  
  • Autamme enemmän kuin mielellämme. Meille on ilo olla avuksi ja hyödyntää omaa osaamistamme asiakkaidemme parhaaksi. Kerro vain, mihin kaipaat ratkaisua, me autamme! 

Emme tykkää pingottaa tai pönöttää. Eikä tapoihimme kuulu kierrellä tai kaarrella. Voit luottaa siihen, että meiltä saat rehellisen ja asiantuntevan mielipiteen siihen, että onko suunnitelmissasi järkeä vai ei. Ota yhteyttä ja aletaan hommiin! 

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset