Petri Lehtinen Pääkkösen toimitusjohtajaksi

7.1.2020 Nina Pääkkönen

Petri Lehtinen on aloittanut Peltisepänliike Pääkkönen Oy:n toimitusjohtajana 1. tammikuuta 2020 alkaen. Petri aloitti Pääkkösellä joulukuussa 2012 tuotantopäällikön roolissa ja seitsemän vuotta on mennyt nopeasti monipuolisissa työtehtävissä keskittyen pääsääntöisesti työnjohtoon ja esimiestyöhön. Petrillä on yli 20 vuoden kokemus tuotannon esimiestehtävistä teollisuudessa.

Pääkkönen on yli 60 vuotta toiminut peltialan perheyritys ja Petri on ensimmäinen toimitusjohtaja kenen sukunimi ei ole Pääkkönen. Tähän hän naureskellen toteaa: ”Hienoa, että luottamusta riittää.” Käytännössä ei kuitenkaan ole suuremmasta muutoksesta kyse ja nimitys on luonnollinen jatkumo Pääkkösen toimivaan arkeen. Aikaisemmin toimitusjohtajana toiminut Seppo Pääkkönen jatkaa Pääkkösen operatiivisessa toiminnassa keskittäen resurssinsa 30 vuoden kokemuksella kokonaisvaltaisesti yrityksen asennuspuolelle. Lisäksi Seppo jatkaa edelleen hallituksen puheenjohtajana ja Lahden Peltiurakointi Oy:n eli Pääkkösen asennuspalveluiden toimitusjohtajana.

Petri aloittaa hyvillä mielin uudessa roolissaan ja toteaa, että heidän porukalla on siihen suuri merkitys: ”Sekä urakoinnissa että Pääkkösellä on hyvää porukkaa töissä, mikä helpottaa asioiden läpiviemistä. Ja kun tuntee porukan, tietää heidän olevan aidosti hommassa mukana.” Hän myös korostaa, kuinka hienoa on, että heidän työntekijänsä ymmärtävät asiakkaan tarpeen ja tekevät työtä heitä varten. 

Yksi pellinkääntämisen kulmakivistä on päivitetty Pääkkösellä uudelle tasolle ja tuleva vuosi näyttää oikein hyvältä. ”Helppo lähteä kohti uusia haasteita. Hyvä porukka on kasassa ja konepäivitys on saatu, siitä on hyvä jatkaa.”, Petri Lehtinen kertoo.

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset