Uudella teholla uuteen vuoteen

10.12.2019 Petri Lehtinen

Meille tuli joulu aikaisin ja tällä kertaa vähän isomman paketin muodossa! Konekantamme vahvistui uudella jäsenellä, RAS XL-Centerillä. RAS XL-Center on täysin sähköinen kanttikone, joka tuo olemassa olevien koneidemme rinnalle jo hetken aikaa kaivattua lisätehokkuutta automaation muodossa. Uuden koneen maksimikääntöpituus on 3,2 metriä ja materiaalipaksuuden osalta 1,5 millimetriä.

Uuden ajan käyttöjärjestelmä tuo nopeutta ja helppoutta

Mikä erottaa tämän uutukaisen meidän olemassa olevista kanttikoneista? Isoimpana juttuna varmaankin viimeisen päälle kehitetty käyttöjärjestelmä. Innovatiivinen ja viimeisimmän teknologian mukainen käyttöjärjestelmä vie visuaalisen ohjelmoinnin uudelle tasolle ja älyn ansiosta myös virheiden mahdollisuus vähenee huomattavasti. Töiden ohjelmointi nopeutuu ja helpottuu merkittävästi, mahdollistaen ohjelmoinnin myös toimistosta käsin.

RAS XL-Center täysin sähköinen kanttikone

Enemmän automaatiota, vähemmän käsityötä

Lisäksi RAS XL-Centerissä on kääntöleuat kahteen suuntaa sekä ala- että yläpuolelta pelkän alaleuan sijaan, mikä jättää manuaalisen ja aikaa vievän kääntötyön kokonaan pois. Täyden automaation avulla kone myös työstää pellin asettelusta eteenpäin omatoimisesti eikä vaadi ketään pitämään peltiä prosessin ajan paikallaan. Uusi kone tulee myös helpottamaan peltien limittämistä, mikä nopeuttaa asennustyötä kohteessa ilman tarvetta peltien ohennukselle.

Tämä koneinvestointi tulee tuomaan meille merkittävää parannusta mittatarkkuuteen, suurempaa kapasiteettia ja nopeampia läpimenoja. Loppuvuosi meillä menee koneen käyttöä opetellessa ja innolla odottelemme, minkälaisia hienouksia sieltä vielä käytön myötä paljastuu! Hetken joudumme vielä malttamaan mielemme, että asennus saadaan lähipäivien aikana toteutettua, mutta siihen asti meillä arvontalaulu raikaa, kuka uutta konetta pääsee ensimmäisenä ajamaan!

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset